tiistai 21. maaliskuuta 2017

                        KEVÄÄN KUKERRUSTA JA -KOHTAAMISIA

Tervetuloa Kevätpäiväntasaus, me odotimme sinua jälleen ja sinä tulit. Toit uuden energiatuulen käyttöömme eilen 20.3. Tämä on alkuhetki myöskin Astrologisessa järjestelmässä, jota kutsutaan Eläinradaksi.


Maaliskuun aikana on jo tähän saakka tapahtunut hienoja hetkiä. Kiitokseni kohdistuu mm. "Taivassalon Tähteläisille". Ryhmä on poikkeuksellisen innokas ja vastaanottavainen. Maaliskuun tapaamisessa 7.3, puhuimme paljon uuden tieteen tulosta, planeetan napamuutoksista. Ja emme tälläkään kertaa unohtaneet Numerologiaa ja Astrologiaa
Voinkin tuoda ilosanomana, että palaamme jälleen ti 4.4 klo 18, tulethan mukaan.

8.3. ollut kansainvälinen Naistenpäivä on tärkeä osoitus "Venuksen lähettiläisten" merkityksestä planeettamme muutoksessa. Voi, tietäisttepä missä osassa te naiset olette jo lähisukupolvien päästä. Käsitteet kuten: Elämää ylläpitävien pyrkimysten sekä yhteisön/yhteistyön merkityksen korostaminen maa-planeetan evoluutiossa, ovat vain eräitä agendojanne.
Fb: ssä kerroin myös muutamia sanoja teidän merkityksestä, sekä julkaisin "tonight she comes" kappaleen, jonka äänitin edellisenä yönä "ihmeellisessä ohjauksessa". "The Cars" -yhtye on tässä alkuperäisesittäjä. Fb:n lisäksi, voit halutessasi kuunnella sen myös You Tubesta alla olevasta kuvakkeesta.

Olin myöskin 10. ja 11.3. pohjanmaalla Kauhajoella luento-illan ja tulkinpäivän merkeissä. Erinomainen kiitos teille jotka olitte mukana. Tietäisittepä kuinka merkittäviä Valoamajakoita olette!!
Harmi että tulkintapäivään eivät kaikki mahtuneet. Toiveissa on kuitenkin, että vielä kevään aikana voisin saapua luoksenne.

pe 31.3 ja la 1.4 olen tavattavissa pääkaupunkiseudulla Espoossa. Pe iltapäivässä ja alkuillassa sekä la aamussa on saatavilla tulkinta-aikoja!

Muitakin tapahtumia on työn alla tässä keväässä mm. satakuntaan. Toivon niitä saavani tänne lukkoonlyötynä, mutta muut työni ovat pitäneet minut niin kiireisenä että huh huh!

Mika KristianEi kommentteja:

Lähetä kommentti