maanantai 11. tammikuuta 2016

                                 MINNE MENET PLANEETTANI!?

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!


YLLÄ OLEVA OTSIKKO ON MUOTOUTUNUT MIELESSÄNI JO JONKIN AIKAA SITTEN. MUUTAMAT KONKREETTISET, ASTRONOMISET JA ASTROLOGISET 
TAPAHTUMAT VIIME VUOSIEN AIKANA OVAT AIKA AJOIN NOSTANEET OTSIKKOA UUDELLEEN JA UUDELLEEN ETEENI.
VENUKSEN TRANSIITTI ON REILUN 100 VUODEN VÄLEIN TAPAHTUVA ASTRONOMINEN ILMIÖ, JOLLOIN MAASTA KATSOEN VENUS JA AURINKO OVAT SAMASSA RATATASOSSA, SAMOIN KUN NE OVAT KONJUNKTIOSSA. TÄMÄ VENUKSEN TRANSIITTI TOTEUTUI VUOSINA 2004 JA 2012, JONKA JÄLKEEN TRANSIITTI EI ESIINNY ENÄÄ TÄLLÄ VUOSISADALLA
VENUS SYMBOLOI ASTROLOGIASSA MM. FEMINIINISYYTTÄ JA NAISEUTTA. TULKITSEN VENUKSEN MERKITYKSEN MYÖS LAAJEMMIN, ELI TÄMÄ KAUNIS JA KIRKAS PLANEETTA KUVAA MYÖS UNIVERSAALIA RAKKAUDEN- JA MYÖTÄTUNNON ENERGIAA.
KUN MUISTAMME 2004 INTIAN VALTAMERELLÄ TAPAHTUNEEN TSUNAMIN VAIKUTTANEEN MERKITTÄVÄLLÄ TAVALLA KOKO PLANEETTAAN JA MITÄ TAPAHTUNEESTA SYNTYI?! TIETENKIN VÄLITTÄMISTÄ, RAKKAUDELLISTA ENERGIAA JA YKSEYDEN TUNNETTA KAIKKIEN KANSOJEN VÄLILLÄ, JUURI EM. VENUS-TEEMOJA.
VOIDAANKIN PUHUA ASTRONOMISEN- JA KONKREETTISEN TAPAHTUMAN TARKOITUKSENMUKAISESTA KIETOUTUMISESTA. KAIKKI NE IHMISET, JOIDEN SUUNNITELMAAN KUULUI POISTUA PLANEETAN VAIKUTUSPIIRISTÄ HAKEUTUIVAT
TSUNAMIN ÄÄRELLE, JOTEN MEIDÄN EI TARVITSE OLLA HUOLISSAAN HEISTÄ. TÄLLAISET ASIAT OVAT VÄLILLÄ IHMISMIELELLE VAIKEITA JÄSENTÄÄ.

OTAN 2004 TAPAHTUMAT MUUTAMISTA SYISTÄ TÄHÄN KIRJOITUKSEEN MUKAAN.
NIMITTÄIN NE OVAT OSA SUUREMPAA KUVAA, SILLÄ IHMISKUNTAA MYÖS VALMISTELTIIN MERKITTÄVÄÄN GALAKTISEEN TAPAHTUMAAN 2012 JA TOISEKSI, 2012 UUDELLEEN TOISTUVASSA VENUKSEN TRANSIITISSA OLI YKSI SAMA NIMITTÄJÄ 2004 TAPAHTUMAN KANSSA, JOKA OLI PELKO. ELI PELKO VILLITSI MYÖS IHMISIÄ 2012 LÄHESTYESSÄ, MUISTAN HYVIN KURSSIEN TIIMOILTA MITEN MONET KYSELIVÄT MAYA-KALENTERIN PÄÄTTYMISESTÄ 2012, EPÄTIETOISUUTTA OLI MYÖSKIN MEDIOISSA JA VIELÄ JOTKUT TAHOT RUOKKIVAT PELKOA MAAILMANLOPUSTA.
TIETÄNET HYVÄ LUKIJANI ETTÄ PELKO ON YKSI MERKITTÄVÄ IHMISLUONTEEN PIIRRE!
MAYAKULTTUURI ON OLLUT PLANEETALLAMME ERÄITÄ HARVOJA JA VIISAITA RYHMIÄ, JOSSA TIEDETTIIN ASTROMISTEN/ASTROLOGISTEN SYKLIEN MERKITYS. 2012 SIIS MERKITSI ASTRONOMISESTI N. 26 000 VUOTTA KESTÄNEEN PREKESSIOKIERROKSEN PÄÄTTYMISTÄ. PREKESSIO SYNTYY MAAPALLON AKSELIN OLLESSA KALLELLAAN, PLANEETTA TEKEE SIIS ERÄÄNLAISTA HYRRÄLIIKETTÄ KOKO AJAN. TÄMÄ PREKESSION PÄÄTTYMINEN SIIS KIETOUTUI PUOLESTAAN VENUKSEN JÄLKIMMÄISEN TRANSIITIN 2012 KANSSA. VUODEN 2012 MERKKIPAALUN SAAVUTTAMINEN MERKITSI PLANEETALLEMME UUDEN ENERGIAN JA UUDEN TIETOISUUDEN ALKUA. MYÖS LINEAARINEN AIKAKEHYS ALKOI MUUTTUA YHÄ VOIMALLISEMMIN. KAIKEN KAIKKIAAN 2012 OLI MAA-PLANEETALLE JA MEILLE ASUKEILLE JUHLAHETKI. NUMEROLOGISESTI 2012 EDUSTI LUKUA 5, JOKA SYMBOLOI MUUTOSTA JA MUUTOSTA NIMENOMAAN VANHAN JA UUDEN ENERGIAN VÄLILLÄ!.

2012 PUOLESTAAN KIETOUTUU MUUTAMISTA SYISTÄ ALKANEESEEN VUOTEEN 2016.
NUMEROLOGISESTI ALKANUT VUOTEMME EDUSTAA LUKUA 9 ELI LOPPUUN SAATTAMISTA. ELI VARMASTI MERKITSEE MONILLE LUOPUMISTA AIKANSA TOIMINEISTA ASIOISTA NIIN YKSILÖTASOLLA KUIN KANSAKUNTIENKIN SUHTEEN. KAIKETI KOEMME MYÖS TALOUDESSA NIIN SUOMESSA KUIN MAAILMALLA LAAJEMMINKIN VIHDOIN JONKINLAISEN POHJAKOSKETUKSEN. SE EI SIIS TARKOITA VIELÄ TALOUDEN VARSINAISTA ELPYMISTÄ , MUTTA TULLAAN VISIOIMAAN REALISTISIA NOUSUNÄKYMIÄ VUOTEEN 2017 (OLEN TÄSTÄ MAININNUT JO VUOSIA SITTEN)
PALATAANPA OLEELLISEEN..., MEILLÄ ON KÄSILLÄ MYÖS KAKSI ASTRONOMISTA TAPAHTUMAA. AURINKOMME ON "HILJAA", ELI AURINGON AKTIIVISUUS ON OLEELLISESTI LASKENUT JUURI VUODESTA 2012. TOISEKSI, OLEMME AURINKOKUNTANA HYVIN KAUKANA GALAKSIMME LINNUNRADAN KESKUSTASTA JA KIERRÄMME HYVIN HYVIN HITAASTI GALAKSIN KESKUSTAA. TÄSSÄ RYTMISSÄ MILJOONA VUOTTA ON LYHYT AIKA. OLEMME KUITENKIN NYT SAAPUMASSA UUTEEN PAIKKAAN JA ENERGIAAN GALAKSISSAMME. OLEMME VALMIITA IHMISKUNTANA UUTEEN TIETOISUUTEEN, TIETOISUUTEEN JOSSA TIEDÄMME OLEVAMME 100 % UNIVERSUMIN KANSALAISIA.
TULEMME NYT AIKAAN JA PAIKKAAN, JOLLOIN ESIRIPPU ALKAA NOUSTA! MINNE MENET PLANEETTANI!?, MINNE MENETKIN OLEN MUKANA MATKASSASI MUUTOKSESSA!

M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti