tiistai 15. joulukuuta 2015

                                           ILMASTONMUUTOS

JUURI PÄÄTTYNYT ILMASTOKOKOUS PARIISISSA HERÄTTI TYYTYVÄISYYTTÄ MONIEN MAIDEN PÄÄTTÄJISSÄ JA KANSALAISISSA. ON HYVÄ, ETTÄ LÖYDETTIIN YHTEINEN TAVOITE JOHON KAIKKI MAAT SITOUTUVAT, TÄMÄ LISÄÄ YHTEISÖLLISYYTTÄ JOTA TARVITSEMME. MYÖS SUOJELU LUONTOA KOHTAAN ON ARVOKAS ASIA.

ILMASTONMUUTOS TULISI NÄHDÄ LUONNOLLISENA RYTMISENÄ VAIHTELUNA JA AIKA-IKKUNAA TULISI MYÖSKIN LAAJENTAA JA NÄHDÄ SE, ESIM. VÄHINTÄÄN 500 VUODEN KUVANA, KUN NYT KATSOMME LIIAN LÄHELLE, 1-2 SUKUPOLVEN MITTAKAAVASSA. PLANEETTAMME RAKENTEISSA ON ELEMENTTEJÄ, JOTKA "KOODATTIIN" SIIHEN JO SEN SYNTYHETKELLÄ. NIISTÄ KESKEISIÄ OVAT VESIKIERTO, VULKAANINEN TOIMINTA JA ASTRONOMISET TEKIJÄT.
ASTRONOMISTEN TEKIJÖIDEN KESKEISIN MUUTTUJA ON AURINGON AKTIIVISUUDEN VAIHTELU. AURINKO ON NYT OLLUT VÄHÄN AIKAA "HILJAA" JA AURINGON TUTKIJAT OVAT TÄSTÄ TIETOISIA. MYÖS NAPAJÄÄTIKÖT JA VALTAMERET SYNNYTTÄVÄT YHDESSÄ KATALYYTIN JA DYNAMIIKAN JOTKA PLANEETALLAMME TOIMIVAT. MM. MEREN ELIÖSTÖ ON 100% TIETOINEN (JA ON AINA OLLUT) TÄSTÄ DYNAMIKASTA JA SUORASTAAN TARVITSEE SITÄ. SE ON MERKITYKSELLINEN ELÄMÄNKIERROLLE JA ON ITSESSÄÄN MERKKI ELÄMÄN SYKKEESTÄ.

EHKÄ HAUSKINTA TÄSSÄ ON SE, ETTÄ IHMISKUNNAN JOKAISEN JÄSENEN 
DNA:SSA ON TIETO TÄSTÄ RYTMIIKASTA, SILTI "TAISTELEMME" ILMASTONMUUTOSTA VASTAAN. TÄHÄN NÄYTELMÄÄN ON OMAT SYYNSÄ IHMISYYDEN TEATTERISSA! VOITKO RAKAS LUKIJA ISTUUTUA HETKEKSI ALAS, UNOHDA KAIKKI ULKOPUOLINEN INFORMAATIO TÄSTÄ AIHEESTA, JOTKA OHJAAVAT MIELEN RAKENTEITASI. UNOHDA MYÖS TÄMÄ KIRJOITUS, SEN SIJAAN LÄPÄISE IHMISMIELESI  JA KUUNTELE SOLURAKENNETTASI! SAAT VARMASTI VASTAUKSEN.

MONET TUTKIJAT OVAT PERILLÄ TÄSTÄ YM. MEKANISMISTA JA RYTMIIKASTA, HE OVAT TEHNEET JÄÄKAIRA- JA PUIDEN VUOSIRENGASTUTKIMUKSIA JNE.. HE TIETÄVÄT, ETTÄ 1100-1200 LUVULLA OLI VIELÄ LÄMPIMÄMPÄÄ KUIN NYT, JONKA JÄLKEEN PLANEETALLE TULI VIILEÄMPI JAKSO TS. "MINIJÄÄKAUSI", JONKA JÄLKEEN 1800 LUVULTA ALKAEN ILMASTO ON LÄMMENNYT. MUTTA NYT ON JÄLLEEN VIILEÄN JAKSON ELI "MINIJÄÄKAUDEN" VUORO, SE ON AIVAN OVELLA JA MUUTAMAT TIETÄVÄT TÄMÄN.

M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti