torstai 21. joulukuuta 2023

JOULU ON JO OVELLA, LAATIKOTKIN OVAT TULELLA😍 

Hei sinĂ€ Ihminen Ihmeellinen!😋. Pian on aika asettua Joulun rauhaan ja osoittaa itselleen ja toisille kiitollisuutta, kaikesta siitĂ€ mitĂ€ olemme yhdessĂ€ saaneet aikaan tĂ€ssĂ€ pÀÀttyvĂ€ssĂ€ vuodessa. HyvĂ€llĂ€ syyllĂ€ saat olla kiitollinen itsellesi pelkĂ€stÀÀn siitĂ€, ettĂ€ olet ja sĂ€teilet valoasi ympĂ€rillesi ja ettĂ€ osallistut tĂ€hĂ€n maa-planeetan matkaan🙏. Olemme edelleen vahvasti muutosten energioissa. Alkava vuosi on jĂ€lleen tĂ€rkeĂ€ ja niitĂ€ joiden sisĂ€llĂ€ on tietoisuus ja rauhantila, heidĂ€n panostaan erityisesti tarvitaan. Äiti-maa tulee reagoimaan lisÀÀ, se Kalibroituu. Viime pĂ€ivinĂ€ olemmekin kuulleet esimerkiksi Islannin tulivuoren purkauksesta. 

On tĂ€rkeÀÀ ymmĂ€rtÀÀ, ettĂ€ kaikki ympĂ€rillĂ€mme ei ole sitĂ€ miltĂ€ asiat nĂ€yttĂ€vĂ€t. MyöskÀÀn asiat, joita meille kerrotaan voivat olla kaukana totuudesta. Olen esimerkiksi puhunut ensimmĂ€isiĂ€ kertoja maapallon sÀÀstĂ€ n 25 vuotta sitten. NĂ€kemĂ€ni on tĂ€nÀÀn sama kuin aiemmin ja se poikkeaa annetusta totuudesta. Annetulle totuudelle on motiivi, jonka sinĂ€ voit oivaltaa, so think!. Olethan sinĂ€ myös se kirkas Valomajakka🌟 joka nĂ€kee asioissa korkeimman totuuden ja juuri sinĂ€ voisit rohkeasti valistaa niitĂ€ jotka pelkÀÀvĂ€t sekĂ€ niitĂ€ joiden tietoisuuden aste ei ole yhtĂ€ korkea. MeillĂ€ on ihmisryhmĂ€nĂ€ sekĂ€ yksilöinĂ€ mahdollisuus mennĂ€ polullamme askeleita eteenpĂ€in alkavana vuonna, uudenlainen energia kentĂ€ssĂ€ mahdollistaa sen, mutta se vaatii lujuutta, rohkeutta ja luottamusta. Siksi onkin tĂ€rkeÀÀ niiden kokoontua, joiden totuus resonoi toisiinsa, vaikka vain pienissĂ€ ryhmissĂ€. YhdessĂ€ olemme enemmĂ€n kuin osiemme summa! Juuri sitĂ€ työtĂ€ ja matkaa olen saanut tehdĂ€ jo hyvĂ€n tovin. Ja voit luottaa siihen, ettĂ€ olen aina paikalla kun tarvitaan, kuin Partiopoika hmm. oikeammin TĂ€htipoika✨😀.

MinÀ en ajattele kuin Ihminen, ajattelen enemmÀn. Mutta minÀ pukeuduin ihmiseksi, koska halusin tulla palvelemaan sinua ja tÀtÀ jÀrjestelmÀÀ. SillÀ niin se on!

TĂ€htipoika🙋☆

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti