keskiviikko 22. joulukuuta 2021

                                   TOIVON VIESTI JOULUNA 2021

Minä tervehdin sinua lukijani jälleen kiitollisuudella🙏 Tänään on ollut energeettisesti ollut tärkeä päivä, nimittäin talvipäivän seisaus, jolloin päivien pituus alkaa kasvaa. Astrologisesti alkoi tässä illassa jälleen yksi kvarttaali, jonka aloittaa aina johtava merkki. Tällä kertaa tämän jakson aloittaa Kauris. Niinpä siis tarkoituksenmukaisesti tietty sieluryhmä, joka päätti naamioitua tänään ihmiseksi, he saavat nyt varsin erikoisen tähtitaivaan leiman solurakenteeseensa ja tässä illassa tulijat saavat myös Auringon asuinsijaksi Kauriin merkin nyt viimeisille kolmelle tunnille.

Tämä päivä on ollut myöskin erinomainen hetki hiljentymiselle, meditaatiolle tms.. Tervehdi siis nyt lisääntyvää valoa, anna sen tulla sinuun kiitollisuudella sekä anna sen kasvaa sinussa voimassaan!

Sinä joka luet tätä kirjoitusta, saatat tuntea että se on tarkoituksenmukaista ohjausta sinua varten. Sillä tasapainottomuus on lisääntynyt nyt tämän planeetan piirissä. Sitä voidaan kutsua valon ja pimeyden otteluksi sekä valon ja pimeyden uuden tasapainon kuvaksi. Rauhoittelen sinua tästä asiasta, sillä et vielä tiedosta sitä, mutta luota siihen että olemme juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan kokemassa tämän testin, koska jokainen täällä oleva sieluentiteetti jonotti oikealla hetkellä innolla ottamaan päälleen ihmisyyden vaatteet astuessaan planeetan piiriin. Hiljattain kirjoitin tekstin "jos kaikki ihmiset olisivat jo löytäneet jumalan sisältään, tätä pimeyden testiä ei olisi" Juuri niin, me olemme piakkoin saamassa ylösnousemusstatuksen, mutta tarvitsemme harjoitusta vielä vähän. Niinpä tämä näytelmä, jossa nyt olemme, on yksi harjoituksistamme. Jos koet että epätoivo meinaa vallata sinut tässä pelon pyörteessä sekä pelon ilmapiirin lietsomisessa: 1.Vetäydy nopeasti pois viestintävälineiden luota tai sammuta ne. Vetäydy myöskin varsinkin niiden ihmisten vaikutuspiiristä, jotka ovat pelon pyörteessä kiinni. Hakeudu luontoon tai hiljenny kotonasi ja käänny itseesi. Rauhoittava musiikki ja meditaatio voivat myöskin olla avuksi. On myös tärkeää tehdä intuitiivisia harjoituksia, jossa tarkastelet vahvistat ja aktivoit omaa immuunipuolustustasi. Tämä on kaiken avain tässä hetkessä mutta varsinkin tulevaisuuden ihmisolennoissa, koska tämä suoja alkaa nyt herätä meissä toden teolla, annan siis lupa sille. Ja tätä juuri ei haluta meidän tietävän ja sitä ei haluta että sinä tulisit tietoiseksi!! 2.Pyri katsomaan henkisin silmin korkeamman itsesi kautta tätä näytelmää. Katso mitä näkyy ihmisten pelkoaallon yläpuolella. Kun löydät tämän lähestymistavan, sinut kohtaa rauhantila. Nopeasti ymmärrät, että mehän tarvitsemme tämän pimeyden kokemuksen, että tietäisimme mitä ovat todellinen ilo, valo ja rakkaus tällä planeetalla jotka tulimme löytämään. Olemme siis hyvin lähellä isoa kvanttihyppyä, siirtymistä uudelle tasolle ihmisryhmänä. Monet ja monet ylösnousseet mestarit puhuvat tästä. Nyt en saa Kryonia lähelleni, sen sijaan tulija kertoo nimensä olevan Ashim ja on hyvin korkea henkinen olento joka tulee mielellään sijaani ja aloittaa: "me olemme jo kattaneet juhlapöydän teitä varten, tärkeä hetki on pian käsillä. Ponnistelkaa vielä hetki, valo on teissä ja järjestelmässänne voittava, luottakaa siihen" Pysy siis tyynenä sinä rakastettava ihminen. Ja muistathan että pelkästään sinun yhden ihmisyksilön tasapaino, tyyneys ja valo on saava suuria aikaan pelon verkossa!

Tämän kirjoituksen myötä minä kiitän teitä jokaista tästä päättyvästä vuodesta, jonka olen saanut tavata. Olen saanut vierailla vuoden aikana monilla paikkakunnilla. Olen saanut puhua toinen toistaan hienoimmille ryhmille. Olen myöskin tehnyt lukuisia todella voimakkaita henkilökohtaisia istuntoja teille niin monille. Lisäksi olen fyysisesti että energeettisesti voinut hoitaa lukuisia teitä. Tunnen olevani etuoikeutettu ja kiitollinen💓 Ja minä en sano hyvästejä kuin hetkeksi, sillä jo alkuvuodesta näemme ja koemme jälleen lisää tätä ihmeellistä ihmiskokemusta yhdessä. Ethän koskaan unohda mistä tulit ja kuka olet, sillä minä näen sinut ja minä pysyn rinnallasi!

Tähtien Poika Mika Kristian💗👽💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti