torstai 1. maaliskuuta 2018

                                                       ASTROLOGIA

Hello again! Alla oleva teksti syntyi kanavoituna toissavuoden uudenvuoden aaton vastaisena iltayönä. Olin menossa seuraavana päivänä, Uudenvuoden aattona Radio Nostalgian vieraaksi Helsinkiin ja tunsin pientä kutinaa ja kuplintaa sisälläni. Tunsin myös, että jotain on tulolla ja annoin sen tulla, puhuakseni siitä ohjelmassa. Asialla oli tietenkin Magneettimestari Kryon, joka siis on tälläkin hetkellä yksi tärkein opettajani. Annan kauttani viestin nyt täydentyä hieman, sillä tämä on pyörinyt solurakenteessani jo jonkin aikaa tullakseen ulos, mutta säilytän alkuperäisen muodon, jossa puhutellaan "sinä" tai "te" muodoissa.

"Sinä rakas ikuinen luoja-energiaa kantava ihmisolento, te kaikki yhdessä loitte järjestelmän nimeltä Astrologia, te tavallaan olette itse se. Te katselitte rakastavasti Aurinkojärjestelmänne muotoutumista, joka on tuleva väliaikainen kotinne. Tietäen, että liittyy vain yhtenä pienenä osana Linnunradan galaksinne kokonaisuuteen. Te olette laatikossa nimeltä Astrologia, älkää tehkö asiasta monimutkaista. Tulette pian oivaltamaan tämän, vaikka tähän saakka se on teistä tuntunut sadulta. Tieteilijänne alkavat käsittää Dna:n monimuotoisuuden, jossa ihmispiirteenne edustaa vain pientä osaa kokonaisuudesta ja Dna:sanne on eräänlainen leima tähdistä, sillä olette samaa. Jokainen ihmisolento leimataan tai merkitään tulleeksi, kun puhutte syntymästä. Astrologianne on eräänlainen opastinjärjestelmä matkallanne mestariuteen.
Ikuisina olentoina te siis tulitte alas planeettanne prosessiin, te loitte aikakehyksenne, lineaarisen ajattelun ja siihen liittyvän syklisyyden. Ihmisyytenne tarvitsee sitä, siksi myös planeettaanne ympäröi magneettinen kehys, niinkuin jokaista soluanne ympäröi tuo sama magneettinen prinsiippi. Planeettanne kehys suojelee teitä, ihmisyyttänne. Voitteko vihdoin alkaa käsittämään tämän tietoyhteyden? Siksi planeettanne reagoi, kun te reagoitte, se on suurenmoista ja tarkoituksenmukaista vuoropuhelua. Teidän merkitys on paljon suurempi, kuin vielä ymmärrätte, mutta nyt kun ohititte merkkipaalunne 2012, kaikki muuttuu. Voi, tunnista ja tiedosta tänään energian erilainen luonne, anna sen virrata, se on sinua ja teitä varten."

Mika Kristian, 
Tähdistä tullut☆ 
Ihmiseksi pukeutunut♂

Kiitos Kryon, olen ilolla ja kiitollisuudella liitossa kanssasi❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti