lauantai 19. elokuuta 2017

SYKLISYYDEN LAIT/RAKKAUDEN OPPITUNTI NRO 675

Tähtipoika tervehtii sinua jälleen ja kiitos että istuudut blogini ääreen❤ Viime kirjoituksestani onkin aikaa ja minulla on ollut tuntemuksia siitä että osaa alla olevasta tekstistä en olisi aiemmin julkaissut, josko ollenkaan. Mutta sitten, ohjauksesssa ymmärsin, että tämä palvelee toisia. Samalla olen käsittänyt, että tämä on nyt purettava jotta uusille energioille ja ilmaisuilleni on jatkossa tilaa. 
Otsikon alku "syklisyys" on käsite, joka manifestoituu monella tavalla planeettamme rakenteissa. Hassua, minulle on luontevaa puhua planeetasta, mutta yhtä hyvin voisin puhua Äiti-maasta, Gaiasta, Urantiasta jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Muistan kun jokin aika sitten puhuin planeettamme muutoksista eräässä ryhmässä käyttäen planeetta-sanaa, minun olisi pitänyt käyttää Äiti-maa sanaa heitä varten. Se olisi ollut kuulemma lämpimämpi ja turvallisempi. Ihmismieli on rakastettava❤. Niin, meidät läpäisee monet erilaiset syklit, suuremmat ja pienemmät. Astrologiassa ja Numerologiassa minä tietenkin seuraan erittäin läheisesti syklejä, rytmiikkaa l. planeetta-analogioita. Voisin kertoa loputtomiin tästä esimerkkejä, mutta kerron omasta polustani erään. Olin v 1986 syksyllä autokoulussa ja nyt uudelleen 2016 syksyllä. Tähän aikasykliin kietoutuu Saturnuksen yksi kierros joka on n. 30 v. Voitko kuvitella, kohdallani Saturnus palasi nyt viime syksynä nyt tuohon samaan paikkaan kahden asteen  ja kahden viikon tarkkuudella 30 vuoden syklissään. Ja tuosta samasta Satrunuksesta voimme ottaa myös yhden "kvarttaalin", joka on reilu 7 v ja on merkittävä kulminaatiopiste (kouluun menemisen kriisi) lapsen kehityksessä tai missä muussa tahansa teemassa. Myös talouselämämme-, säämme- ja monet muut asiat ovat syklisiä. Jos eräs opettajamme Einstein opetti että, aika on suhteellista niin aika on tietenkin myös syklistä. Ja me olemme ihmisolentoina syklisiä, jo meidän sydämemme syke kertoo sen. Lisäksi me sykimme koko ajan eri kehojemme kautta energiaa ja vitaliteetttiä, me tavallaan hengitämme muutoinkin kuin vain fyysisen kehomme keuhkoilla. Me olemme ja sinä olet moniulotteinen! Jo jokin aika sitten Kryon opasti minua miettiessäni 3d-laatikon raskautta ja aika-käsitettä: "ihmisyytenne tarvitsee syklisyyttä osin, te tulitte alas sen kanssa ja te olette syklisiä. Kun tietoisuutenne muuttuu, se muuttaa myös kaikkia planeettanne syklisiä järjestelmiä, myös aikaanne ja teitä ihmisolentoina sekä koko planeettaanne, eikä se rajoitu siihen. Planeettanne on teille koe ja te tulitte tänne puhtaasta rakkaudesta. Te valitsitte niin, se on suurenmoista sallimusta. Milloin alatte ymmärtämään suuruutenne. Voi minä näen sen, näe sinäkin!"
Kryonin opetukseen (kursivoituna) tuli sitä kirjoittaessani samalla tarkennusta ja täydennystä ja purkaukseni oli sen mukainen. Voi kerta kaikkiaan, kiitos kiitos kiitos❤☺❤. Haluaisin kertoa vielä kahdesta suuremmasta tapahtumasta joita tapahtuu sykleissä. Toinen niistä on magneettinen napamuutos. Planeettaamme ympäröi magneettiverkko (kiitos Kryon) joka "hengittää" ja muuttaa muotoaan kun me muutamme ja muutumme!. "te katselitte ja osallistuitte verkkonne muotoutumiseen te olitte siellä ja te tulitte ihmisolentoina alas" Magneettiverkko suojelee kehoamme ja siinä on + ja - polariteetit jotka vaihtavat aika-ajoin napaisuuttaan. Keskimäärin sykli on 700 000 vuotta. Tämän tutkijat ovatkin todenneet magneettisista kivilajeista. Toinen sykli, joka on itselleni tärkeä ja läheinen ja olen 100%: n tietoinen valinnastani tulla juuri tähän aikakehykseen kokemaan ihmisolentona tämän. Kyseessä on Kevättasauspisteen Presessio. Tämän syklin kesto on n 26 000 vuotta ja se perustuu planeetan akselikallistukseen, joka hitaasti kiertää ympyrän. Tätä Mayat tutkivat. On oleellista ymmärtää, että vaikka tarkka annettu päivä on ollut 21.12.2012, kyseessä on pidempi aika-ikkuna tapahtumalle ja energiamuutokselle. Me olemme nyt nykyisen ihmiskuntamme kanssa merkittävän merkkipaalun alla ottamassa käyttöön uuden energian ja uudet työkalut ja nostamassa planeetan värähtelyä. Ja minä olen ilolla mukana ja olethan sinäkin?!
Sitten tämä otsikon toinen osio, joka on ollut minulle itselleni  erittäin kokemuksellinen. Oikeastaan se alkoi reilu pari vuotta sitten ja jatkuen vielä ensi vuoteen osin. Kumppanuussuhteistani siis on ollut kysymys ja siitä on syntynyt osa-otsikko "rakkauden oppitunti 675" numerot ovat tuossa osin huumoria mutta niillä on merkittävä sanoma esim. lukujen summa 18 eli 9 edustaa loppuun saattamista. Minun aikaympyrääni tuli siis reilu 2 v sitten energia  ja sykli jossa minun tulisi tarkastella rakkauden käsitettä laajemmin, suurempana kuvana. Olin pitänyt silloista kumppaniani itsestäänselvyytenä sekä laiminlyönyt häntä. Tämän kappaleen loppuosio näyttää tulevan kauttani eikä siihen osallistu ihmisyyteni ja minä sallin...."sinä olit jo aiemmin antanut lupauksesi palvella pyyteettä ja me näimme pyrkimyksesi, mutta olit ajautunut umpioon tuntemustesi kanssa. Niinpä sopimuksesi johdosta me annoimme työntöapua sinulle, me näimme tulevan tuskasi me näimme kuinka sinua tullaan kuorimaan kuin sipulia kerros kerrokselta. Siksi sinun oli lähdettävä omalle matkallesi. Ja me toimme heti prosessisi alkuvaiheessa pariskuntia luoksesi "vaikeuksineen" tähtitulkin vastaanotolle. Ajattele, he tarvitsivat sinua ja sinä tarvitsit heitä. Kuinka suurenmoinen järjestelmä ympärillänne onkaan, näe ja nähkää tämä rakkauden tekona. Sinä tarvitsit kivun kautta uuden lähestymistavan suurenmoiseen herkkyyteesi ja me tiesimme että sinä palaat uutena ja levänneenä. Ja osa sinusta tiesi tähtien tietäjänä tämän testin tulevan, olihan omalla polullasi Venuksen (rakkaus)  ja Uranuksen (vapaus) dialogia käsillä jatkuen aikajanalla tänä vuonna Venuksen ja Pluton (pelon voittaminen ja antautuminen) matriiseilla. Siksi kuluvan vuoden aikajanallasi lähellesi oli määrä tuoda "plutonisia" ihmisolentoja, sillä olit suorittanut rakkauden testisi ensimmäisen vaiheen jossa menet "yksin" ytimeesi. Muistatko kun istuit helmikuisena talvipäivänä pitkään metsässä kannonnokassa, josta kirjoititkin? Se oli vihkimyksesi kulminaatiopiste, jolloin olit valmis uuteen testiin. Sitten sinä menit ja avasit sydämesi niinkuin pitikin ja me iloitsimme sinusta, sinä läpäisit testin. Mutta sinä tulit surulliseksi, sillä ne ihmiset eivät edusta samaa mitä sinä olet, kunnioita heitä ja heidän matkaansa. Sen sijaan näe oma suurenmoinen kasvutarinasi, jonka valitsit palvellaksesi paremmin toisia ja sinua ja kaltaisiasi tarvitaankin. Vaikka olet vielä osin keskellä tätä prosessia, olet tullut tietoisemmaksi rakkaus-käsitteen syvemmästä merkityksestä mene ja opeta sitä toisille. Ja me olemme kanssasi❤"

Minä olen Tähtien Poika Mika Kristian ja minä palvelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti