tiistai 3. toukokuuta 2016

HÄN TULI VANHANA SISÄÄN

Ensimmäisiksi sanoiksi haluan kiittää tämän(kin) iltaista "Taivassalon Tähteläiset" -ryhmää, joka teki taas valotyötään suurella sydämellä ja pyyteettä. Porukka kokoontuu siis luonani kerran kuukaudessa. Juttelimme mm. rummunteosta ja rummunkäytöstä meditaatiossa ja kerroin siitä miten itsekin sain kokeilla erään ystävän luona rummutusta olessani siellä työreissulla. Se oli aivan maaginen kokemus!!!
Kryon toi myöskin viestin Tsernobylin taannoisesta ydinvoimala-onnettomuudesta, eli siitä miten se oli osa suurempaa kuvaa, jossa herätettiin ihmiskuntaa. Ohitimmehan juuri katastrofin 30-vuotisen merkkipäivän. Kalibroitusmisprosessi sai myöskin uuden lisäyksen, eli muistirakenteen muutos sisällytettiin siihen tänään. 
Luonnollisesti Astrologia sai jälleen kunniaa, eli käsittelimme peräytyvän Marsin esiintymistä kartoilla. Suuremman astrologisen huomion sai taivaalle muotoutuva T-risti, jossa jäseninä ovat Jupiter, Saturnus ja Neptunus Muuttuvissa merkeissä. Teimme myös ryhmänä pyynnön erään henkilön terveysongelmista kärsivän olon kohentumiseksi. Valoa tässä ryhmässä on kuin pienessä kylässä, sen sai kokea myös Äiti-Maa, joka sai oman käsittelynsä. Lopuksi ohjelmassa oli kiitosmeditaatio.
Tässä illan mittaan yrittelin palailla 3D: hen ja ottaa "maakosketuksia" tsekaten "kympin" uutisia, järjestellen huushollia jne, sitten istuuduin tietokoneeni ääreen. Tunsin että nyt ei palatakkaan "vanhaan malliin". Pian asialle tuli selitys. Aloin katsoa fb-päivityksiä ja eteeni tuotiin X-factor Amerikkalainen talent-ohjelma, josta avautui nuori tyttö, joka alkoi laulaa poikkeuksellisen hienosti ja pysäyttävästi soul-musiikkia. Aloin tuntea vieressäni tutun äänen ja värähtelyn, kukapa muukaan kuin Kryon siinä verhon takaa jälleen toi viestiä sanoen: "huomaatko ystäväni, hän ei ole sitä miltä hän näyttää, hän tuli vanhana sisään ja on osa ryhmää joka tuo muutoksen teidän ainutlaatuiselle planeetalle"
Kiitos Kryon, että voin tuntea energiasi, kiitos, kiitos, kiitos!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti