perjantai 12. helmikuuta 2016

                                                       SUOMI 2016

OTETAANPA TÄNÄÄN AIHEEKSI TUTKIA SUOMEN SYNTYMÄKARTTAA. ASTROLOGIASSAHAN VOIMME ALKUHETKEN MÄÄRITTELYLLÄ TEHDÄ KARTTA MITÄ ERILAISIMMILLE ASIOILLE. SUOMEN KARTTA ON AJANKOHTAINEN SENKIN VUOKSI KUN ALKUVUOSI ON VIELÄ KÄSILLÄ, MUTTA ERITYISESTI MONIEN TAPAHTUMIEN JOHDOSTA, JOTKA KOSKETTAVAT SUOMEAKIN. 
TÄMÄ VUOSI ALKOI RIEMUKKAISSA MERKEISSÄ, KUN NUORET LEIJONAT VOITTIVAT MAAILMANMESTARUUDEN AIVAN VUODEN ALUSSA. MIETIN JO TAMMIKUUSSA, ETTÄ TÄMÄN ON PAKKO NÄKYÄ SUOMEN KARTALLA, SILLOIN KIMMOKE LÄHTI MYÖS SIITÄ ETTÄ MUISTELIN SUOMEN KARTAN MARSIN OLEVAN NEITSYEESSÄ. LIKIMAIN SIINÄ MISSÄ JUPITER JUURI NYT TAIVAALLA VAELTAA. OKEI NO, JUPITER OLI TARKEMMIN KATSOTTUANI HIEMAN OHI SUOMEN MARSISTA, MUTTA SUOMEN KARTALLA ON MARS JA URANUS 2-3 ASTEEN ORBILLA YHTEYDESSÄ. TÄTÄ ASPEKTIA KUTSUTAAN KVINKUNSSIKSI, JOHON LIITTYIVÄT TAIVAALLA OLEVAT JUPITER NEITSYEESSÄ JA URANUS OINAASSA. NÄMÄ KAIKKI EKSPANSIIVISET JA DYNAAMISET PLANEETAT MUODOSTIVAT MERKITTÄVÄN KUVION YOD:IN TAI TOISELTA NIMELTÄÄN "JUMALAN SORMEN", JONKA KÄRKENÄ OLI  SUOMEN KARTAN MARS JOKA LIITTYY VOITTAMISEEN, TAHTOON JA DYNAMIIKKAAN. LISÄYKSENÄ VIELÄ, ETTÄ TAMMIKUUN ALKUPÄIVINÄ TAIVAALLA OLEVA CHIRON OLI OPPOSITIOSSA SUOMEN MARSIIN.
KIINNOSTAVAA TÄSSÄ MYÖS SE, ETTÄ VUODEN 1995 TOUKOKUUSSA SUOMEN MIESTEN VOITTAESSA ENSIMMÄISEN MAAILMANMESTARUUDEN JÄÄKIEKOSSA, SAMAINEN CHIRON OLI MELKO TÄSMÄLLEEN PUOLIKIERROSTA AIEMMIN JÄLLEEN KOSKETUKSESSA MARSIN KANSSA. TÄLLÖIN KYSYMYS OLI YHTYMÄASPEKTISTA. JA JÄLLEEN OLI MUKANA MYÖS EKSPANSIIVINEN PLANEETTA JUPITER, JOKA OLI HYVIN TARKKAAN YHTYMÄSSÄ SUOMEN KARTAN AURINGON KANSSA JA NELIÖSSÄ KUUHUN. JUPITER ON USEIN SILLOIN KARTALLA ESILLÄ, KUN LAAJENNAMME KOKEMUSPIIRIÄ. JULKISEN KUVAN "PUBLIC EYE" JA PROFIILIN NOSTO SEKÄ ERILAISET PROMOOTIOT KUULUVAT NIINIKÄÄN JUPITERIN PRINSIIPPIIN. MYÖS URANUS OLI TUOLLOIN SUOMEN KARTAN KESKITAIVAALLA YHTYMÄSSÄ VENUKSEEN, JOKA MERKITSEE EDISTYMISTÄ MERKITTÄVIN ASKELIN JULKISUUSKUVASSA JA KOHTAAMISIA JA KONTAKTEJA ERI TAHOILLA JA TASOILLA, JOITA LUONNOLLISESTI MESTARUUS MUUASSAAN TOI.

MUTTA PALATAANPA TÄHÄN HETKEEN. EN EHKÄ SEURAAVASSA VOI KERTOA YHTÄ HYVIÄ UUTISIA. SUOMEN KARTAN KULMAKIVET OVAT SIIS: AURINKO JOUSIMIEHESSÄ, KAKSOSET NOUSUSSA JA KUU NEITSYEESSÄ. AURINKO  JA KUU OVAT HYVIN TARKKAAN NELIÖSSÄ. LUONNOLLISESTI SUOMEN KARTALLA ON MYÖS LUKUISIA MUITA TEKIJÖITÄ, MUTTA EI OLE OLEELLISTA KÄYDÄ KAIKKIA DETALJEJA LÄPI TÄSSÄ. LUONNOLLISESTI PAKOLAISASIA ON ISO HAASTE KOKO EUROOPAN LISÄKSI MYÖS SUOMELLE! TÄMÄ ON NÄHTÄVISSÄ VARMASTIKIN
SATURNUKSESTA, JOKA ON OLLUT NYT MUUTAMIA VIIKKOJA SUOMEN KARTAN AURINGON LÄHEISYYDESSÄ, NELIÖSSÄ KUUHUN JA TULOLLA  SEITSEMÄNTEEN HUONEESEEN. SEURAAVA OSITTAINEN AURINGONPIMENNYS ESIINTYY MAALISKUUSSA KALOISSA VASTAKKAIN SUOMEN MARSIN KANSSA. SAMASSA PAIKASSA ON EM. CHIRON, JOKA SIIS MYÖS OPPONOI MARSIA. ON SANOTTAVA, ETTÄ NÄMÄ EIVÄT OLE HELPPOJA KUVIOITA. SATURNUKSEN LÄHEISYYS AURINGON KANSSA, VOI MERKITÄ VIIMEISTÄÄN NYT PÄÄTTÄJIEN AKTIVOITUMISTA TEKEMÄÄN VASTUULLISIA PÄÄTÖKSIÄ. SATURNUSHAN KUVAA MM. REALITEETTEJÄ JA ASIODEN PRIORISOINTIA. AJATTELEN MYÖS, ETTÄ SUOMEN KILPAILUKYVYN HEIKKENEMISEEN HERÄISIVÄT SUOMESSA VIIMEISTÄÄN NYT SYVÄLLISESTI, SEKÄ TYÖNANTAJAPUOLI ETTÄ TYÖNTEKIJÄPUOLI.
TOTTAKAI MARS, JOKA ON MYÖS TÄSSÄ POLTTOPISTEESSÄ VOISI MERKITÄ PAKOLAISASIASSA JATKOSSAKIN HAASTEITA, KÄRJISTYMISTÄ YMS.. KUU JOKA YHTÄÄLTÄ SYMBOLOI PRIVAATTEJA DIMENSIOTA JA MYÖS PERUSKANSALAISIA. SATURNUKSEN NELIÖ SUOMEN KUUHUN INDIKOI HYVIN KANSALAISTEN HUOLTA JA TURVATTOMUUTTAKIN. ONHAN JUURI NYT SUURVALTOJEN ASEIDEN KALISTELU SAANUT MITTASUHTEESSAAN KORKEAMMAN OKTAAVIN. KIINNOSTAVAN OMAN VARJON HEITTÄÄ TÄHÄN KEVÄÄN MITTAAN NEPTUNUS JONKA ENERGIALEIMA ON TÄYSIN ERILAINEN SATURNUKSEN KANSSA. VOISIKO TÄMÄ MERKITÄ SUOMESSA ENTISTÄ MERKITTÄVÄMPÄÄ KAHTIAJAKOA ESIM. PAKOLAIS- JA NATOKYSYMYKSISSÄ. HARVEMMIN NEPTUNUS TUO MYÖSKÄÄN VAKAUTTA TAI KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ!

MUTTA MUTTA, JUPITER ON (ONNEKSI) PALVELUKSESSA MUKANA SUOMEN KARTALLA. NIMITTÄIN TOUKOKUUSSA JÄLLEEN SE KÄÄNTYY SUORAAN LIIKKEESEEN JA ASPEKTOITUU SUOMEN KARTALLA MUUHUN KOKONAISUUTEEN NÄHDEN SOPIVALLA TAVALLA, ELI PUTOAAKO SUOMI SITTENKIN KUIN KISSA JALOILLEEN,  TAI AINAKIN PELASTUU PAHIMMALTA!?. 

AIEMMIN MAINITSIN NUMEROLOGISESTI KULUVAN VUODEN MERKITSEVÄN LUKUA YHDEKSÄN, JOLLOIN SE MERKITYKSELLINEN MYÖS SUOMELLE. 9 SIIS MERKITSEE LOPPUUN SAATTAMISTA JA KULMINAATIOPISTEEN SAAVUTTAMISTA.

SUMMA SUMMARUN, 2016 ON MERKITYKSELLINEN VUOSI SUOMELLE JA MONELLA TAVALLA HAASTEELLINEN. ON OTETTAVA PÄÄTTÄVÄISELLÄ TAVALLA KANTAA IKÄVIINKIN ASIOIHIN. KUN NÄIN TEHDÄÄN, ON HELPOMPI LÄHTEÄ VUOTEEN 2017 JOKA ON NUMEROLOGISESTI YKSI, ELI PUHDAS PÖYTÄ JA PUHDAS MIELI SEKÄ MAHDOLLISUUS KANSSALUODA UUSI YHDEKSÄN VUODEN SYKLI.

M.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti